fredag 25. januar 2013

Det går stadig framover.... vi vert sosiale !!!

Sist klubbtrening var ein ny opptur. Prisane er gått opp litt, frå 35 til 50 kr pr kveld, men det verka ikkje som det var noko problem. Oppmøte var på ny upåklageleg, og det er verkeleg kjekt å sjå stadig nye matchpistolar i klubben. Klubben har fått enno ein ny Benelli, slik at vi no har 2. Det var også komme ein privat Matchgun2 på linja - denne vert spennande å følge.

For første gong var vi skikkeleg sosiale i tillegg. Dvs folk kom for å skyte, men både før og etter brukte dei lang tid i rommet utanfor. Det vart dermed tid for både våpenprat, skyteprat og anna prat. Det viktige er at folk trivast.





Her har vi ei av vår unge lovande. Djup konsentrasjon, og lyttande haldning er svært viktig. Resultata er også deretter. Mange hol i det svarte, svært få i det kvite. Dette likar vi.


Her er også ei av våre nye unge skyttere. Vi fekk stilt inn siktene slik at holdområdet var i midten. Også her var det svært få hol i det kvite (om nokon i det heile). Teknikken er her heller ikkje noko å seie på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar