torsdag 10. januar 2013

2013 - så var vi igang (og snart årsmøte)

Igår var det på ny full trening i hallen. Godt oppmøte av dei som har vore medlem ei stund, og dei som nyleg har vorte medlem.Dei fleste båsane på bana var opptekne frå start til slutt, og nokon kilo med hylser låg att.

Det vart skote med både luft og .22. Gledeleg å sjå at vår nye LP400 compact fekk køyrd seg, og at dei unge trivast med ein god luftpistol dei kan kontrollere.

Ein av skyttarane hadde eit ekstra stort smil i går. Årsaken var ein splitter ny Morini .22 . Det var raskt tydeleg at det var eit godt kjøp, samlingane var svært bra.

Det ser ut som vi må arrangere årsmøte 22. jan . Det er for kort varsel , men vi prøver oss. Dersom ikkje det kjem protestar ,går det vel greit. Av praktiske hensyn må vi gjere det no, ellers må vi vente til langt ut i mars.

Årsmelding og saksliste skal leggast ut her så snart dei er klare. I utgangspunktet er det vanlege årsmøtesaker, men vi kjem også til å gå gjennom ein del praktiske problemstillingar i forhold til gjennomføring av treningar, nye medlem mm. Dette for å kunne drive klubben så saumfritt som råd etter alle dei prioriteringar som ligg føre frå NIF/NSF. Vi oppmodar alle å setje av tid med ein gong. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar