torsdag 7. februar 2013

Hui kor det går.

Dei 2 siste treningane har vore ei oppleving for oss som driv klubben. Oppmøte har vore strålande, både av dei som skyt luft og dei som skyt krutt.

Vår unge luftskyttere gjer det bra. Dei tek til seg råd og lærdom fort. Samlingane vert mindre og mindre . I går jobba vi litt med etterhald, med det resultat at treffprosenten auka. Vi bør snart stille litt på sikter individuelt, slik at ein kan få samlingane i midten. Dei små aluminiumsringane vart og trekt fram , og ping ping er kjekt i mellom treff på papirblinkar. Spesielt kjekt er det når dei seier ping kvar gong. Det skal også nemnast at ikkje alle vaksne som prøver seg treff.

Vi prøver no å prioritere 2 baner til våre unge skyttere fast slik at dei ikkje må vente for lenge.

Gjengen som står med brei beinføring , både dei med høg hæl og låg hæl, og som skyt med .22 i ei hand gjer det også bra. Haldområdet på mange er ikkje berre svart, men faktisk også mindre områder av det svarte. Skyttarane kan i mange tilfelle jobbe med små element, og det er også moro når dette gjev resultat. Balanse, pust, etterhald og avtrekk er mellom dei elementa som ein får råd om Og folk prøver. Det kjekt det.

No må vi berre få med oss desse på konkurranse. Vi har glatt 3-4 unge skyttere som kunne konkurrert imorgon, og det samme gjeld også dei som skyt med krutt. Eg seier ikkje at alle vil vinne, men absolutt kan gjere det skarpt og på same tid utvikle seg vidare. 

Vi vonar berre at folk gjev tilbakemelding om dei føler noko kan gjerast betre.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar