onsdag 24. oktober 2012

ca 600 tomhylser...

... låg att på golvet etter skytetrening igår. Det likar vi. Bra oppmøte på trening og vi fekk også med oss 2 nye. Etter gjennomgang av reglar og sikkerheit var det rett i skyting. Dei imponerte stort med fine samlingar og dei fleste skot på blinken. Ikkje dårleg av nye skyttarar.

Stadig fleire skyt no med ei hand og skyt svært bra. Nivået stig så dette lovar bra.Sjølv om nokon går attede til 2 handsskyting fordi dei visstnok ikkje har fått trent nok (hint, hint) så likar vi framgangen.

Vi har ellers fått laga oss nokon normaputer, som dei på 12 år kan bruke i sitjande stilling når dei skal skyte og konkurrere. Dei opp til 14 kan også nytte desse, men skal berre skyte med ei hand når dei sit.

Opplæringshefte i pistolskyting frå Skyttarforbundet er også skaffa, og kan kjøpast for kr 100 for dei som ikkje vil bestille dette sjølv. Det er eit svært godt og kortfatta hefte der ein får med seg det vesentlege for å komme i gang som god skyttar. Det er også ein god database for øvingar /oppvarming/styrke/tøyingar for dei som ønskar dette.

Vi minner også om at Båtbygg har sponsa oss med kr 5000 til ein flott luftpistol som alle kan få prøve /trene med på trening. Den er svært god og gjev svært god trening.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar