fredag 14. desember 2012

Ny pistol og ein gammal med lett avtrekk

http://www.topguns.ch/images/big/Haemmerli.x-esse.659440673.jpg Onsdag var det på ny trening, ein av dei siste før jul. Den nye Hammerlien vart testa av fleire og vekte åtgaum. Dei som hadde skutt med matchpistol merka seg at den nok hadde litt høgare kjernelinje, men den sat godt i handa og var presis . God å skyte med og.






http://www.browning.com/support/files/images/brn/2012-All/2012-Product-Content/Buck-Mark-Plus-Stainless-Black-Laminated-UDX-MID-051427-m.jpg


Vår gamle Browning Buckmark har tidlegare hatt eit avtrekk opp mot 2 kg, som er for tungt. Etter å lese litt vart ei fjør snudd , såkalla "Heggis" etter han som oppdaga det. Etter dette vart avtrekket målt til 1,4 kg, noko som må seiast å vere akseptabelt.



Det var i alle fall ei fryd å sjå skyttarane skyte med Benelli, Hammerli og Buckmark, med nokre private matchvåpen til på linja. Framme er det stort sett svarte skivelapper det går i , og det er jo kjekt.

Nye skyttarar var også tilstades, og det tok ikkje mange skota før det vanlege smilet lyste opp. Det spørs om vi har fått enno fleire faste .

http://shop.field-target.ee/image/cache/data/product/steyr/lp2/Steyr%20LP2%20silver%20blue%20rb-1000x600.png
Det som vi legg merke til er at luftvåpenet vårt, LP2, førebels ikkje får køyrt seg særleg. Det er jo synd, så her må ein berre kaste seg frampå. Det går jo godt an å skyte ein del skot med den før ein går over til krutt ila kvelden ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar